Echipele de la DSP Bucureşti au ajuns, vineri, la Palatul Parlamentului şi vor recolta teste de la parlamentarii PNL, de la toţi cei care au participat la şedinţa liberalilor de vineri, dar şi de la jurnalişti şi alte persoane care au intrat în contact cu senatorul confirmat cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci echipe de la DSP Bucureşti s-au deplasat, vineri, la Palatul Parlamentului, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus.

Diagnosticul a fost primit în timpul şedinţei de vineri a conducerii PNL, la care au participat parlamentari, dar şi miniştri, toţi aceştia urmând a fi testaţi.

De asemenea, vor fi testaţi jurnaliştii care au participat la conferinţa de presă a premierului Ludovic Orban de după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Aproximativ 150 de testevor fi efectuate, fiind vizaţi toţi cei care ar fi putut intra în contact cu liberalul confirmat cu coronavirus.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.