Un număr de 26 de echipe de intervenţie ale E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea au fost trimise pentru a sprijini eforturile de reluare a alimentării cu electricitate în zonele afectate de furtună, aflate în aria de activitate a E-Distribuţie Banat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al E-Distribuţie Banat, echipe de intervenţie din Dobrogea şi Muntenia au venit în vestul ţării pentru a interveni pentru remedierea defecţiunilor apărute în urma furtunii de duminică din vestul ţării.

„Operatorul de distribuţie lucrează în continuare conform procedurilor situaţiei de urgenţă, nivel 2.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipele E-Distribuţie Banat şi ale contractorilor au intervenit din cursul zilei de ieri, în timpul nopţii şi în cursul zilei de astăzi, astfel că a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru un număr estimat de peste 130.000 de clienţi, aproximativ 60% din numărul estimat de clienţi pentru care alimentarea cu electricitate a fost afectată de condiţiile meto extreme, în zona de responsabilitate a E-Distributie Banat”, se arată în comunicat.

În prezent se află la intervenţii 57 de echipe ale E-Distribuţie Banat şi 16 ale firmelor contractoare.

”Acestea au ca prioritate intervenţia la avariile înregistrate pe liniile de înaltă şi medie tensiune, care alimentează un număr mare de clienţi. Condiţiile meteo severe, cu vânt de peste 90 km/h, şi peste 100 km/h în unele cazuri, au dus la avarii inclusiv la stâlpi de beton şi de metal, în special în judeţul  Timiş, dar şi în Caraş Severin, Hunedoara şi Arad”, se arată în comunicat.

E-Distribuţie Banat cooperează cu autorităţile care au atribuţii în situaţii de urgenţă şi care au sprijinit intervenţia echipelor E-Distributie Banat, de exemplu prin deblocarea drumurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.