Direcţia de Sănătate Publică Timiş susţine că nu au fost erori de activitate în cazul celor doi actori din Timişoara care au vorbit despre teste contradictorii de COVID 19 şi despre probleme în comunicarea cu DSP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Având în vedere informaţiile apărute în mass media referitoare la o serie de neconformităţi legate de evidenţa persoanelor şi a rezultatelor testării acestora pentru SARS CoV 2, atribuite instituţiei noastre de către o persoană depistată pozitiv, precizăm faptul că DSPJ Timiş nu a efectuat nici o eroare de activitate în domeniul profesional, legată de acest caz. Menţionăm faptul că toţi contacţii apropiaţi, identificaţi în urma anchetei epidemiologice se află în carantină la domiciliu", a transmis DSP Timiş, la solicitarea News.ro.
 
Doi actori din Timişoara, Raul Băştean, depistat cu COVID-19, şi Flavius Retea, aflat în izolare, îşi relatează pe Facebook experienţele legate de DSP Timiş, unul prezentând rezultatele contradictorii ale testării contacţilor săi , iar celălalt vorbind despre lipsa unui răspuns legat de momentul din care curge perioada de 14 de zile de izolare şi despre momentul în care poate face un test.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.