Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova a lansat, marţi, un apel către unităţile sanitare publice sau private, precum şi către unităţile administrativ teritoriale care au în administrate structuri medicale, să detaşeze personal care să desfăşoare activităţi în cadrul DSP pentru gestionarea celui de-al cincilea val al pandemiei de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere contextul epidemiologic actual şi deficitul major de personal cu care se confruntă DSP Prahova, facem apel către unităţile sanitare de stat şi private, UAT-urile care au structuri medicale, să ne sprijine cu detaşarea de personal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.02.2022, pentru a desfăşura activităţi specifice instituirii stării de risc epidemiologic şi biologic pe teritoriul României. Totodată menţionăm că aceste activităţi se pot desfăşura de cadre medicale şi în baza contractelor de voluntariat”, transmite, marţi, DSP Prahova. 

Reprezentanţi ai instituţiei au precizat că voluntarii ar urma să răspundă la telefoane în call-center şi să realizeze anchete epidemiologice.  

Necesarul este de aproximativ 25 de persoane. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.