Drumul care face legătura între staţiunea Sinaia şi Cota 1400 din Muncii Bucegi a fost din nou închis, marţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, iar mai multe mijloace de transport pe cablu care circulă până la Cota 2000 din Bucegi nu funcţionează din cauza gheţii depuse pe cabluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
DC 134 din judeţul Prahova, care este tronsonul care urcă la Cota 1400 din Masivul Bucegi, a fost din nou închis circulaţiei publice, marţi, începând cu ora 11:30, din cauza condiţiilor meteo, anunţă Poliţia Judeţeană Prahova. 
 
Acest drum fusese redat circulaţiei sâmbătă, la ora 11:30, după o săptămână în care a fost impracticabil.
 
De asemenea, tot din cauza vremii nefavorabile, mai multe dintre mijloacele de transport pe cablu de mare altitudine din Bucegi sunt nefuncţionale.
 
"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cabluri îngheţate, role blocate pe piloni, instalaţiile de altitudine (Gondola Carp, Telescaunul Soarelui si Teleschi Valea Soarelui) nu vor porni astăzi”, au transmis, pe Facebook, administratorii Gondolei Sinaia.
 
În schimb, Gondola Sinaia care urcă la Cota 1400 funcţionează până la ora 17:00.
 
Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise şi în gondole, menţionează administraţia instalaţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.