Drumul forestier cunoscut sub denumirea „Valea Stanciului” din judeţul Cluj s-a surpat parţial, în zona acostamentului, sâmbătă, în urma ploilor torenţiale şi a aluviunilor, tronsonul, frecventat adeseori de turişti, fiind închis. Autorităţile din judeţ intervin pentru evacuarea a aproximativ o sută de turişti aflaţi, sâmbătă după-amiază, în acea zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Structura drumului forestier denumit popular «Valea Stanciului» care face legătura între centrul localităţii Răchiţele şi punctul turistic cascada «Vălul Miresei» a fost afectată din cauza precipitaţiilor abundente şi a aluviunilor formate  în urma acestora. În acest context, poliţiştii, împreună cu administratorul drumului public, au luat măsuri de închidere a circulaţiei publice pe acest sector de drum până la remedierea situaţiei”, transmit, sâmbătă după amiază, oficiali Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 
În condiţiile în care în zonă se află, sâmbătă după amiază, aproximativ o sută de turişti, autorităţile au mobilizat jandarmi din cadrul şi salvamontişti pentru a-i evacua pe aceştia în siguranţă. Poliţia precizează că în urma evenimentului nu au fost persoane rănite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.