Două femei au fost prinse având asupra lor substanţe vegetale care par a fi cannabis, la intrarea LaRock Music Festival care se desfăşoară în acest week-end la Floreşti, în judeţul Prahova. De asemenea, în incinta în care are loc evenimentul a fost depistat şi un bărbat având asupra sa o substanţă asemănătoare cocainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, jandarmii care asigură ordinea publică la „Rock Music Festival”, organizat la Floreşti, în judeţul Prahova, au găsit, vineri, în prima zi a evenimentului, trei persoane, care aveau asupra lor substanţe interzise.

„În urma controlului corporal efectuat la intrarea în curtea Domeniului Cantacuzino, două tinere, în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, au fost depistate având asupra lor resturi vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi substanţe interzise. De asemenea, un bărbat de 35 ani care manifesta un comportament suspect a fost scos din mulţimea de la spectacol. În urma controlului corporal, jandarmii prahoveni au găsit o cantitate de praf de culoare albă”; informează, sâmbătă, IJJ Prahova.

Jandarmii au sesizat organele competente, cărora le-au predat probele găsite asupra persoanelor în cauză, însoţite de documentele  necesare continuării cercetărilor.
Foto: IJJ Prahova
Foto: IJJ Prahova
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.