Două noi focare de COVID-19 au fost identificate la Spitalul Municipal „Schuller” din Ploieşti, unul la Secţia Reumatologie şi altul la Departamentul Administrativ a unităţii sanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Spitalul municipal Ploieşti, care include o Secţie de Oncologie, se confruntă din nou cu problema focarelor de COVID-19.
 
Luni, autorităţile prahovene au anunţat că în acest spital au fost depistate două noi focare de infecţie cu coronavirus, unul la Compartimentul Administrativ, unde cinci salariaţi sunt bolnavi, fiind izolaţi la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.        
 
Al doilea focar a fost depistat la Secţia Reumatologie, unde testele au ieşit pozitive la infecţia cu SARS-CoV-2 în cazul a şapte pacienţi şi a doi salariaţi. Pacienţii au fost izolaţi pe secţie, iar cei doi salariaţi  au fost izolaţi la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie, transmite Prefectura Prahova.
 
Mai mult de jumătate dintre testele făcute de duminică până luni au fost pozitive, în Prahova. Astfel, numărul de cazuri de COVID nou confirmate a fost, luni de 782 din 1316 teste. Toate paturile de terapie intensivă destinate pacienţilor cu maladia COVID sunt ocupate, luni, în acest judeţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.