Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care se afla în Gara de Nord din Timişoara şi care figura cu alertă COVID pentru perioada 22 septembrie - 5 octombrie, încălcând astfel măsurile medicale instituite pentru evitarea răspândirii virusului SARS CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, pe numele unui bărbat a fost deschis dosar penal, duă ce acesta a încălcat Decretul Preşedintelui României privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României.

”În data de 05.20.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 7836/P/2020, în care se efectuează urmărirea penală sub aspectul săvârşirii faptei de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. şi ped. de art. 352 al. 1 Cp.  În fapt se reţine că în data de 24.09.2020, un bărbat a fost depistat de lucrători de poliţie, în incinta complexului Staţiei CF Timişoara Nord, constatându-se în bazele de date că acesta figura cu alertă COVID pentru perioada 22.09 – 05.10.2020, încălcând astfel măsurile medicale instituite pentru evitarea răspândirii virusului SARS CoV-2”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.