Domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, situat la 2000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, a fost redeschis, luni, după ce duminică instalaţiile de transport pe cablu au fost oprite din cauza rafalelor de vânt. Numărul turiştilor care au mers la schi este însă unul mic, în condiţiile în care ploaia a afectat starea pârtiilor iar sus, pe munte, vizibilitatea este redusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gondola care urcă de la Cota 1400 la Cota 2000 din Bucegi, unde sunt situate pârtiile staţiunii Sinaia, a fost pusă în funcţiune, luni, după o zi în care toate instalaţiile de transport pe cablu ale staţiunii au fost oprite din cauza vântului puternic.
„Pârtiile din golul alpin au fost amenajate, dar stratul de zăpadă este afectat de ploaia de azi-noapte”, au transmis administratorii domeniului schiabil al staţiunii. În plus, sus pe munte vizibilitatea este redusă. 
În aceste condiţii, puţini au fost turiştii care au ales să încerce să schieze ori să se dea cu placa. În schimb, mai mulţi turişti au urcat până la Cota 1400, pentru a se bucura de peisaj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.