Turiştii care petrec sărbătorile pe Valea Prahovei nu pot practica sporturi de iarnă, duminică, în prima zi de Paşti, întrucât deşi mai multe pârtii sunt amenajate, domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, situat la 2000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, a fost închis,din cauza rafalelor de vânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Administratorii domeniului schiabil din Sinaia au anunţat că, începând cu ora 11:30, instalaţiile de transport pe cablu au fost oprite.
 
„Ora 11:30 - din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (vânt puternic, ceaţă şi vizibilitate foarte redusă), instalaţiile de altitudine opresc funcţionarea cu public. Domeniul schiabil se închide”, au anunţat reprezentanţii Gondolei Sinaia.
 
Duminică dimineaţă, începând cu ora 9:30, viteza vântului a crescut brusc, ajungând la peste 75 kilometri pe oră.
 
La Sinaia, în zonele Valea Dorului şi Valea Soarelui sunt amenajate mai multe pârtii, respectiv, Varianta, Vâlcel, Valea Dorului 2, Floare de colţ, Panoramic, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Lăptici 1 şi Lăptici 2.
 
În această perioadă sunt impracticabile pârtiile: Cocora, Genune, Călugărul 1, Călugărul 2 şi Călugărul 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.