Domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, situat la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, este închis, marţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Din cauza vântului puternic, administraţia domeniului schiabil nu a pus în funcţiune mijloacele de transport pe cablu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Turiştii aflaţi în această perioadă pe Valea Prahovei nu pot schia, la Sinaia, întrucât domeniul schiabil al staţiunii este închis, în contextul Codului portocaliu emis de meteorologi. 
 
Din cauza vântului care bate cu putere, mijloacele de transport pe cablu nu au fost deloc puse în funcţiune, marţi.
 
Anterior, administratorii domeniului schiabil al staţiunii anunţaseră că gondolele, telecabinele, telescaunele şi teleschiul vor funcţiona doar în cazul în care condiţiile meteo vor permite pornirea lor.
 
La 2.000 de metri, în Bucegi, pârtiile sunt în continuare acoperite cu un strat gros de zăpadă, însă vântul bate cu putere şi transportă zăpada, vizibilitatea fiind redusă.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.