Poliţiştii doljeni anunţă că fac verificări după ce asistenţii sociali care au făcut un control la familia unei fetiţe de şase ani, care luna aceasta a fost dată spre îngrijire tatălui său, prin decizie a instanţei de judecată, are urme de violenţă pe braţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cursul zilei de azi, 24 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială Craiova cu privire la faptul că, în timpul unui control efectuat la domiciliul unui bărbat de 57 de ani, din municipiul Craiova, care locuieşte împreună cu fiica sa de 6 ani, minora ar fi prezentat urme de violenţă la nivelul braţelor. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, informează, miercuri după amiază, Poliţia judeţeană Dolj.
Conform sursei citate, minora a fost încredinţată tatălui pentru creştere şi educare, în baza deciziei instanţei de judecată din luna mai 2023.
Contactat telefonic, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj, Florin Stancu, a declarat pentru News.ro că instituţia pe care o conduce are în atenţie copilul, fiind anunţată despre această situaţie. Potrivit acestuia, miercuri după amiază fetiţa şi tatăl ei sunt la audieri, copilul urmând a sta de vorbă şi cu psihologi. 
„Vă asigur că vom lua măsurile cele mai potrivite, în funcţie de constatările care se vor face în urma audierilor”, a precizat şeful DGASPC Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.