Podul situat pe strada Târgului care face legătura între localităţile Greceşti şi Gropanele din judeţul Dolj s-a rupt, sâmbătă. Este al doilea astfel de incident produs în acest judeţ, afectat de inundaţii în ultimele ore. Vineri, podul care făcea legătura între localităţile Goeşti şi Mălăieşti a fost distrus de o viitură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Podul dintre localităţile Greceşti şi Gropanele s-a rupt, sâmbătă, o bucată din construcţie desprinzându-se şi prăbuşindu-se în apele unui pârâu.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Reprezentanţi ai Prefecturii Dolj au declarat, pentru News.ro că în urma ruperii podului, în cele două localităţi nu există persoane izolate, întrucât există o altă rută care leagă cele două Greceşti de Gropanele. Această rută este mai lungă decât strada Florilor, pe care era amplasat podul avariat, însă ruta ocolitoare poate fi parcursă şi pe jos, şi cu autovehiculul.
 
Este al doilea pod rupt, în judeţul Dolj, în contextul inundaţiilor care au lovit judeţul în ultimele ore. Vineri după amiază, podul care făcea legătura între localităţile Goeşti  şi Mălăieşti a fost distrus de ape, aproximativ o sută de persoane rămânând izolate.
Foto: Instituţia Prefectului Judeţului Dolj
Foto: Instituţia Prefectului Judeţului Dolj
 
Foto: Instituţia Prefectului Judeţului Dolj
Foto: Instituţia Prefectului Judeţului Dolj
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.