Poliţiştii doljeni fac verificări în cazul a trei persoane venite din Italia care ar fi declarat că s-au aflat în alte regiuni decât cele din care ar fi venit în realitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au început cercetările în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la faptul că trei persoane, din Sadova, care ar fi sosit din Italia în ultima perioadă, ar fi declarat autorităţilor că s-au aflat în alte regiuni decât cele din care ar fi venit în realitate.

“La nivelul IPJ Dolj au fost dispuse verificări cu privire la aspectele pe care cele trei persoane le-ar fi prezentat autorităţilor. În cazul în care se va constata că sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură infracţională sau contravenţională, poliţiştii vor dispune măsurile legale”, a transmis IPJ Dolj. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.