O persoană suspectă de infecţie cu coronavirus este internată la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova, anunţă duminică Prefectura Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 01.03.2020, situaţia epidemiologică a judeţului Dolj se prezintă astfel: 360 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 20 de persoane se află în carantină, iar o persoană suspectă de infecţie cu coronavirus  este internată la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova”, anunţă Prefectura Dolj.

Conform autorităţilor, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

”La data si ora prezentului comunicat nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire cu virsul COVID-19 în judeţul Dolj”, se arată în comunicatul prefecturii.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.