Două persoane din Craiova au ajuns la spital, duminică, intoxicate cu fum după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de un incendiu produs din cauza unei lumânări care a fost lăsată nesupravegheată. Flăcările au distrus casa, bunurile din interior, precum şi două anexe gospodăreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit duminică, la o locuinţă situată pe strada Potelu din municipiul Craiova. Patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi două ambulanţe SMURD au fost trimise la faţa locului.
 
Două persoane – un bărbat în vârstă de 42 de ani şi o femeie de 72 de ani -  au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital, după ce au suferit intoxicaţie cu fum.
 
Intervenţia pompierilor a oprit propagarea focului la alte locuinţe, însă casa în care a izbucnit incendiul a fost distrusă, la fel şi bunurile din interior şi două anexe gospodăreşti. Primele verificări arată că focul a pornit, cel mai probabil, de la o lumânare lăsată nesupravegheată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.