Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce le-a agresat pe fosta concubină şi pe mama acesteia, fapta având loc într-un cimitir din Craiova. Pe numele bărbatului fusese emis un ordin de protecţie prin care nu avea voie să se apropie de fosta concubină la mai puţin de 100 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi sâmbătă, de o femeie, de 45 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta Cimitirului Ungureni ar fi fost agresată fizic de fostul concubin, pe numele acestuia existând ordin de protecţie.
“La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, fiind găsită apelanta împreună cu mama acesteia, ambele prezentând leziuni traumatice, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp a fost identificat şi fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Brădeşti, care a fost condus la audieri.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat din comuna Brădeşti către municipiul Craiova, iar în incinta cimitirului Ungureni le-ar fi agresat pe fosta concubină şi pe mama acesteia, cu un obiect tăietor-înţepător, acestea suferind vătămări la nivelul braţelor şi capului”, a transmis IPJ Dolj.
Sursa citată a menţionat că pe numele bărbatului, instanţa de judecată a emis un ordin de protecţie, valabil în perioada februarie-iunie 2023, acesta fiind obligat să nu se apropie de fosta concubină la o distanţă mai mică de 100 de metri.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.