Băiatul în vârstă de 10 ani, dat dispărut după ce a plecat la joacă şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsit în Dunăre, la peste doi kilometri distanţă de zona unde a intrat în apă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că echipajul de căutare - salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit, sâmbătă după-amiază, trupul copilului înecat în fluviul Dunărea la o distanţă de peste doi kilometri de zona indicată de unde ar fi intrat în apă. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că a deschis un dosar penal în urma morţii băiatului de zece ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - “În continuarea activităţilor de căutare privind minorul  disparut din comuna Călăraşi, în această după-amiază, în apropierea localităţii Dăbuleni, în Dunăre, a fost găsit trupul copilului. Acesta a fost adus la mal de lucrătorii ISU, fiind recunoscut de familie. Trupul minorului va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Dolj.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri dimineaţă, că poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său Adrian Ionuţ Velcea, în vârstă de 10 ani, a plecat cu bicicleta, joi după amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii au găsit, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului.

Poliţiştii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi voluntarii din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii.

De asemenea, băiatul a fost căutat în cursul zilei de vineri de pompieri şi scafandri. Căutările au fost oprite, vineri după amiază, deoarece curenţii erau puternici şi echipajul de scafandri nu se mai putea scufunda. Acestea au fost reluat sâmbătă dimineaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.