O anexă dintr-o gospodărie a fost luată de apă în judeţul Dolj, după ce un mal s-a surpat, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. De asemenea, două gospodării şi un drum comunal au fost inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
“Ca urmare a erodării malului de către pârâul Maşcot din comuna Greceşti, sat Gropanele, o anexă gospodărească a fost luată de apă în urma surpării”, a anunţat ISU Dolj. 
 
De asemenea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în zona unde s-au produs inundaţii.
 
Astfel, Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova intervine cu două autospeciale şi două motopompe în comuna Greceşti, satul Buşu, pentru a scoate apa din două gospodării şi dintr-un beci. Apa are aproximativ 30 de centimetri. 
 
De asemenea, tot în satul Gropanele, un pod improvizat s-a rupt.
 
“Lucrează la faţa locului SVSU cu un buldoexcavator pentru lărgirea şi decolmatarea albiei. Există altă cale de acces în zonă, în acest moment nu există pericol de inundaţie”, a precizat ISU Dolj. 
 
Totodată, a fost inundat DC 641, în comuna Şimnicu de Sus, sat Albeşti. Pompierii intervin cu o autospecială şi o motopompă. Nu sunt gospodării afectate şi circulaţia nu este oprită, a precizat sursa citată. 
 
Judeţul Dolj se va afla de luni, de la ora 20, până marţi, la ora 12, sub avertizare Cod roşu de inundaţii, pe râurile Desnăţui şi Drincea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.