Poliţiştii doljeni fac apel la cetăţeni pentru găsirea unei adolescente plecate de două zile din centrul social în care este instituţionalizată. Ei au făcut publice, duminică seară, fotografia şi semnalmentele fetei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate duminică de Poliţia judeţeană Dolj, în seara zilei de 26 ianuarie, la ora 21:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către o femeie din municipiul Craiova cu privire la faptul că, în seara anterioară ora 19.00, minora Constantin Ramona, în vârstă de 16 ani, a plecat din centrul în care era instituţionalizată şi nu a mai revenit.

Fata are 1,60 metri înălţime, greutate 50 de kilograme, părul negru, ochii căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de piele neagră, pantofi sport. Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.