Un bărbat şi o femeie din Feteşti, aflaţi pe munte, sâmbătă, împreună cu fiul lor, au fost răniţi după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Masivul Bucegi. Amândoi au suferit multiple traumatisme şi fracturi, a faţa locului fiind chemat un elicopter SMURD pentru a-i prelua şi a-i duce la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cei doi soţi din Feteşti, au încercat să urce pe munte cu fiul lor minor. Când au ajuns la zăpadă, femeia a alunecat, iar bărbatul a încercat să o prindă. Cu toate că erau bine echipaţi de iarnă, amândoi au fost angrenaţi într-o alunecare zeci de metrii. Când s-a întrerupt zăpadă s-au oprit, dar s-au ales cu multiple traumatisme. Femeia a suferit şi o fractură de membru inferior, iar soţul ei s-a ales cu fractură de femur şi un umăr dislocat”, au scris, pe Facebook, salvatorii montani.
 
Primii care au ajuns la cei doi au fost salvamontiştii de la formaţiunile Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni. Aceştia au cordat primele îngrijiri turiştilor, care au fost preluaţi de un elicopter SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.