Doi poliţişti de frontieră de la Aeroportul Iaşi au fost confirmaţi cu noul coronavirus, după ce ar fi contactat boala de la un alt coleg, a declarat şeful aerogării ieşene, Cătălin Bulgariu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lui Bulgariu, cei doi angajaţi ai Poliţiei de Frontieră s-ar fi infectat de la un coleg, toţi trei fiind de serviciu la aeroport în aceeaşi tură.

"Totul a plecat, se pare, de la un pasager care a ajuns pe aeroportul din Iaşi cu 40 de grade febră. Mai întâi s-a îmbolnăvit un poliţist, care a fost confirmat pozitiv pe 30 martie. S-au făcut mai multe teste, iar între timp, alţi doi poliţişti de frontieră au fost confirmaţi pozitiv. Se simt bine, nu sunt probleme grave", a declarat pentru News.ro, şeful aeroportului din Iaşi, Cătălin Bulgariu.

El a precizat că sunt pasageri pe Aeroportul Iaşi confirmaţi cu coronavirus încă din 4 martie.

"Doar Dumnezeu ne-a ajutat să nu ne infectăm într-o măsură mai mare aici la Aeroport", a spus Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iaşi.

Numărul zborurilor pe aeroportul ieşean a scăzut semnificativ în ultima lună.

În cursul zilei de joi, pe aeroportul din Iaşi au aterizat doar două avioane, dinspre Londra şi Eindhoven.

"Ne-am luat toate măsurile, iar pe fluxul sosiri facem decontaminare cu nebulizator după fiecare cursă", a mai precizat directorul aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.