Doi pacienţi cu COVID-19 au murit, în ultimele 24 de ore, în izolatorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, întrucât nu existau locuri libere la Terapie Intensivă pentru a putea fi transferaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazeta de Sud a relatat că, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, doi pacienţi cu coronavirus au murit în izolator înainte de a putea fi transferaţi la ATI.

Directorul spitalului, Laurenţiu Ivanovici, a declarat pentru publicaţia menţionată că pacienţii au fost ventilaţi mecanic, unul dintre aceştia fiind adus în stare foarte gravă joi, în cod roşu.

Presa locală notează că nu mai există locuri libere la ATI pentru pacienţii COVID-19.

Prefectura Dolj a anunţat, vineri, că potrivit datelor raportate de Direcţia de Sănătate Publică Dolj, au fost confirmate 162 de cazuri noi de COVID-19. La ATI se aflau, în total, 42 de pacienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.