Doi ostatici cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se află printre cei eliberaţi din Fâşia Gaza, anunţă duminică MAE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuarea precizărilor de presă ale Ministerului Afacerilor Externe privind activitatea Celulei de criză interinstituţională, MAE informează că duminică, 26 noiembrie 2023, două persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, au fost eliberate”, anunţă instituţia.

Astfel, în prezent, patru persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatice în Fâşia Gaza, context în care Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâşia Gaza.

Ministerul Afacerilor Externe salută eforturile diplomatice ale SUA, Statului Qatar şi Republicii Arabe Egipt pentru eliberarea ostaticilor din Fâşia Gaza.

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin contactul cu autorităţile israeliene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.