Doi dintre salvatorii de la Mina Uricani au fost transportaţi la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timpul intervenţiei de căutare a minerului dispărut în urma exploziei din subteran şi găsit decedat după câteva ore de căutări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Bogdan Dănăiaţă, a declarat pentru News.ro că doi dintre salvatorii de la Mina Uricani au fost dusi la spital la Petroşani.

”Doi dintre salvatori au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon în timpul misiunii de salvare de la Mina Uricani şi au fost transportaţi la spitalul din Petroşani”, a declarat Bogdan Dănăiaţă.

În urma exploziei produse luni dimineaţă la Mina Uricani, un miner şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi, fiind aduşi la spitale din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.