Doi dintre cei trei adolescenţi a căror dispariţie a fost semnalată vineri seară de către reprezentanţii unui centru social din judeţul Prahova au fost găsiţi în Bucureşti. Este vorba despre un băiat de 14 ani şi unul de 16 ani, care nu au fost victimele vreunei infracţiuni. Al treilea copil dispărut, care are 11 ani, este în continuare căutat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Minorii Tîrşoreanu Antonio-Ionuţ şi Ilie Gabriel-Orient, au fost identificaţi în municipiul Bucureşti.  Aceştia nu a fost victimele vreunei infracţiuni”, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Prahova. Cei doi adolescenţi au 14, respectiv 16 ani.
Al treilea copil plecat din centrul social şi a cărui dispariţie a fost anunţată la Poliţie vineri seară este în continuare căutat. 
Băiatul se numeşte Soare David Mădălin, are 11 ani, 39 de kilograme, înălţime aproximativ 1,45 metri, iar la momentul plecării din centru purta pantaloni negri, bluză portocalie şi papuci.
Dispariţia celor trei a fost anunţată vineri, în jurul orei 22:00, de către reprezentanţii unui centru social din Băicoi, judeţul Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.