Doi angajaţi din cadrul departamentului juridic al Prefecturii Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19, ei aflându-se în izolare. Colegii celor doi au avut teste negative la virusul SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cadrul Instituţiei Prefectului Prahova au fost identificate primele două cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Este vorba despre două persoane care lucrează la Departamentul Juridic şi care, în prezent, se află în izolare. Starea lor este bună”, a transmis, miercuri Prefectura.
Colegii celor doi din Departamentul juridic a fost testaţi, iar în cazul tuturor rezultatele testelor pentru COVD-19 au fost negative. 
La nivelul instituţiei a fost făcută dezinfecţia spaţiului, fără a fi întrerupte activităţile Prefecturii
Instituţia Prefectului Prahova funcţionează în Palatul Administrativ din Ploieşţi, clădire în care îşi au sediul mai multe instituţii, inclusiv Consiliul Judeţean Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.