Doar 25 la sută dintre absolvenţii de clasa a 12-a din Buzău participă la pregătirea din clase în vederea susţinerii bacalaureatului, mai puţini decât se anunţaseră initial, şi 50 la sută dintre elevii de clasa a opta, existând chiar şcoli cu prezenţă 0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit inspectorului general adjunct al IŞJ Buzău, Nela Wamsiedel, prezenţa înregistrată marţi a fost în rândul elevilor de clasa a 12-a de doar 25 la sută,  iar în rândul celor de clasa a opta de circa 50 la sută, 

Conform sursei citate, există şcoli în mediul rural unde niciun elev nu participă la pregătire, dar şi o şcoală renumită din Buzău, Şcoala generală nr,1, unde de asemenea nici un copil nu este prezent în clase.

Conform sursei citate, la Şcoala generală nr. 1, părinţii şi porfesorii au stabilit de comun accord că e mai bine ca orele să fie susţinute în continuare online, pentru siguranţa copiilor şi a profesorilor. Cursurile de pregătire se vor desfăşura până pe 12 iunie, după care urmează examenele naţionale. Evaluarea la care vor participa copiii de clasa a opta va începe pe 15 iunie, iar bacalaureatul pe 22 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.