Conducerea Primăriei Braşov îl acuză de „lipsă de respect” pe managerul teatrului „Sică Alexandrescu”, Dan Cogălniceanu, după ce acesta a schimbat denumirea paginii oficiale de facebook a instituţiei aflate în subordinea Consiliului Local Braşov, din Teatrul ”Sică Alexandrescu”, în ”Dan Cogălniceanu TSA”. Viceprimarul oraşului Braşov, Flavia Boghiu, îi cere public managerului teatrului să revină la vechea denumire, învederându-i acestuia că rezultatele instituţiei pe care o conduce se datorează întregului colectiv al teatrului. Cogălniceanu a reacţionat afirmând că „modificarea paginii a avut scopul de a îndrepta atenţia publicului spectator asupra paginii oficiale active a TSA” şi că pagina va fi desfiinţată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu, a reacţionat după ce managerul teatrului din Braşov, finanţat cu fonduri de la bugetul local, a schimbat numele paginii de Facebook a instituţiei punându-şi propriul nume în locul denumirii teatrului, alături de literele TSA, abrevierea de la ”Teatrul Sică Alexandrescu”.
„Această pagină de Facebook a funcţionat ani de zile ca pagina oficială a teatrului Sică Alexandrescu, datorită efortului întregului colectiv artistic şi tehnic, cu susţinerea şi finanţarea de la bugetul local. Preluarea de către dumneavoastră a acestei pagini, pe persoană fizică, denot lipsă de respect faţă de munca celor care au contribuit la aceste rezultate, precum şi faţă de susţinătorii activităţii teatrului, activitate pe care v-aţi asumat-o în integralitate punându-vă propriul nume peste comunicarea cu publicul de pe acea pagină. Vă reamintesc că, în calitate de manager, rolul dumneavoastră este să gestionaţi resursele ce vi se pun la dispoziţie pentru atingerea obiectivelor ce v-au fost trasate şi că rezultatele instituţiei pe care o conduceţi se datorează eforturilor întregului colectiv. De asemenea, pagina în discuţie a atras susţinători şi în perioada în care dumneavoastră nu vă aflaţi la conducerea instituţiei, merite pe care acum vi le asumaţi în nume personal prin schimbarea denumirii în Dan Cogălniceanu TSA”, i-a transmis viceprimarul Braşovului managerului teatrului din localitate.
Flavia Boghiu i-a cerut managerului fie să modifice denumirea paginii de Facebook  fie ca, în situaţia în care aceasta nu este pagina oficială a instituţiei, să şteargă materialele legate de activitatea teatrului. 
Pagina în cauză de pe reţeaua de socializare are peste 12.000 de urmăritori, iar la prezentarea acesteia este trecut mesajul: „Dan Cogălniceanu este actor şi manager al Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov, instituţie publică înfiinţată în 1946, cunoscută şi ca Teatrul Dramatic”, alături de portalul web al teatrului şi de adresa instituţiei.
După ieşirea publică a viceprimarului, managerul teatrului a transmis că „pagina de Facebook care a iscat discuţii a reprezentat o soluţie temporară de comunicare” şi că „modificarea paginii a avut scopul de a îndrepta atenţia publicului spectator asupra paginii oficiale active a TSA”. 
„Materialele care privesc instituţia vor fi şterse, iar această pagină va fi desfiinţată!”, a precizat Dan Cogălniceanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.