Directorul Liceului J.L Calderon din Timişoara, Ioan Ionici, a pulverizat conţinutul unui extinctor peste elevii pe care i-a observat că fumau în curtea şcolii. Directorul spune că a făcut o glumă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini cu directorul Ioan Ionici pulverizând conţinutul unui extinctor peste elevii care fumau în curtea şcolii au fost postat pe reţelele de socializare.

Inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, a declarat pentru News.ro că va fi stabilit exact ce s-a întâmplat.

"A fost o glumă din partea domnului director. A fost trimis la Calderon inspectorul de zonă să stabilească cu precizie ce s-a întâmplat. A avut loc ieri un exercitiu cu pompierii la şcoală şi, la final, directorul a luat un extinctor şi a pulverizat în sus, nu spre elevi, ca să-i facă să înţeleagă că nu e în regulă sa fumeze în incinta şcolii, chiar daca e în curte. N-a fost nicio intentie de a face rău cuiva, elevii s-au distrat, au dat un pas în spate, dar au râs, nimeni nu a păţit nimic, dar se va face o cercetare disciplinară întrucât nu sunt în regulă astfel de glume”, a declarat Danielescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.