Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara a anunţat, marţi, că a fost schimbat din funcţie directorul medical, Voichiţa Lăzureanu, care până nu demult era managerul acestei unităţi sanitare. Funcţia este acum ocupată de medicul Diana Manolescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş” din Timişoara, una dintre cele mai performante unităţi spitaliceşti din ţară în lupta cu coronavirusul, au anunţat că noul director medical este Diana Manolescu. Aceasta a înlocuit-o în funcţie pe Voichiţa Lăzureanu.
 
În 18 mai, Voichiţa Lăzureanu care era manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, făcea un schimb de posturi cu directorul medical, dr. Cristian Oancea. Motivaţia, la acea vreme, era că Voichiţei Lăzureanu îi expirase mandatul, iar concursul pentru ocuparea poziţiei de manager al spitalului trebuia organizat de Primăria Timişoara în primăvară, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Lăzureanu oricum nu mai dorea această funcţie şi nici nu s-a înscris la concurs.
 
În acest moment, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara mai sunt internaţi 7 pacienţi cu coronavirus. Peste 530 de oameni au fost vindecaţi de COVID-19 de la începutul pandemiei, la Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.