Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, afirmă, după ce s-a vaccinat împotriva coronavirus, că nu are nici semnal mai bun la telefonul mobil şi nici nu prinde bulgarii fără antenă, ironizând, astfel, parte dintre teoriile conspiraţiei care circulă în legătură cu vaccinul anti-COVID-19. ”Vaccinul este singura soluţie”, a transmis directorul DSP Alba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu am nici semnal mai bun la telefon şi nici nu prind bulgarii fără antenă! Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri şi azi m-am vaccinat anti-COVID. (...) Este datoria mea de cetăţean, fiu, tată şi persoană publică direct implicată în lupta cu COVID-19 să fac tot posibilul să mă protejez şi să le transmit celor apropiaţi mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluţie”, a scris pe Facebook directorul DSP Alba. 
 
Acesta anunţă că din 15 ianuarie este preconizată lansarea celei de-a doua etape a vaccinării care va fi extinsă şi la alte categorii de persoane, în primul rând fiind vizată populaţia la risc, şi anume adulţii cu vârsta de peste 65 de ani, cu boli cronice.  
 
”Am parcurs nişte luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminiţa de la capătul tunelului”, a mai scris directorul DSP Alba. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.