Directorul Colegiului Naţional IL Caragiale Bucureşti, Andreia Bodea, a afirmat că deşi clădirea în care îşi desfăşoară activitatea unitatea de învăţământ a fost încadrată în clasa de risc seismic trei, aceasta nu a fost expertizată în ultimii 30 de ani. Ea a menţionat că în 1895 a fost construit parterul clădirii, ulterior adăugându-se trei etaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Andreia Bodea a declarat, joi, la Prima News că nu a primit explicaţii de ce clădirea Colegiului Naţional IL Caragiale Bucureşti se află încadrată în clasa de risc seismic trei şi nu doi sau unu. 
“Pe lista lungă care a apărut, această clădire a fost încadrată într-o clasă de risc seismic trei. Nu a fost expertizată această clădire. Sunt directoare de 12 ani, exclus în această perioadă, predau aici de 30 de ani, nu am văzut niciodată o echipă care să vină să facă măcar un releveu darămite o expertiză. Dacă ea există, aş fi foarte curioasă să o văd şi eu, dar sunt convinsă că nu există. De ce această clădire este în risc seismic trei şi nu doi şi nu unu, nu ştiu să vă spun, este o clădire începută în 1895, atunci a fost făcut parterul şi ulterior s-au adăugat trei etaje”, a afirmat Andreia Bodea.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.