Directorul Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost depistat cu COVID-19, el aflând rezultatul testului în timp ce se afla la o şedinţă a PSD Iaşi. În total, la aeroport sunt confirmate trei cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Aeroportului din Iaşi, Cătălin Bulgariu, s-a îmbolnăvit de COVID-19, în total fiind trei persoane din cadrul aeroportului care au contactat virusul.

”Sunt trei persoane confirmate pozitiv, printre care şi directorul general. A fost demarată o anchetă epidemiologică”, a declarat Anca Burniche, purtător de cuvânt la Aeroportul din Iaşi.

Bulgariu se află la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, starea acestuia fiind bună, afirmă persoane din anturajul acestuia.

Surse din cadrul PSD Iaşi afirmă că directorul aeroportului ieşean a primit rezultatul testului marţi seară, în timp ce se afla la o şedinţă de partid. Aceleaşi surse au precizat că Bulgariu purta mască şi că ar fi părăsit locaţia imediat după ce a aflat că a fost depistat pozitiv. La şedinţa filialei municipale PSD Iaşi au participat mai mulţi parlamentari social-democraţi.

Bulgariu a fost prezent la sediul PSD Iaşi şi duminică seară, la închiderea urnelor, alături de alţi reprezentanţi social-democraţi. El se afla chiar în spatele liderilor filialei ieşene, care au dat declaraţii presei, fără a purta însă mască.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.