Consilierii judeţeni din Hunedoara au adoptat, într-o şedinţă de plen care a avut loc miercuri, un proiect de hotărâre privind acordarea de diplome de excelenţă pentru personalul militar care asigură managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor primi Diploma de Excelenţă, locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, maior medic Ţambrea Bogdan Ion – director medical, locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ şi locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofiţer de stat major.

”Măsura numirii echipei militare de specialişti şi-a dovedit eficienţa, reuşind ca în perioada parcursă de la data de 8 aprilie 2020, spitalul să fie manageriat exemplar, atingându-se obiectivele impuse de Starea de Urgenţă decretată pe teritoriul României. La momentul actual, numărul pacienţilor externaţi, adică vindecaţi, depăşeşte numărul pacineţilor internaţi. Din punct de vedere profesional, acesta este un semnal pozitiv care presupune faptul că această instituţie medicală este funcţională, ghidându-se după proceduri şi circuite bine stabilite şi reglementate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora.

În motivarea propunerii se menţionează că, pe parcursul exercitării managementului militar la SJU Deva, s-a dat dovadă de acurateţe, precizie şi performanţă privind actul medical manageriat cu o înaltă competenţă profesională şi ştiinţifică, ajungându-se în scurt timp la normalizarea şi crearea unor circuite funcţionale pentru a face o separare fizică a spaţiilor de cazare pentru pacienţii infectaţi cu COVID-19 şi a asigura, în acelaşi timp, spaţii administrative de lucru pentru personalul medico-sanitar.

Titlul de ”Cetăţean de onoare al Judeţului Hunedoara” şi ”Diploma de Excelenţă” reprezintă cele mai înalte distincţii conferite de Consiliul Judeţean Hunedoara unor persoane române sau străine, indiferent de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.