Primăria Deva a somat operatorul de salubritate Brai-Cata să elimine de urgenţă scurgerile de levigat din maşinile de gunoi. După ce a constatat aceste scurgeri, Poliţia Locală Deva a aplicat cinci amenzi, în valoare de 10.000 de lei, acestei firme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Deva a fost sesizată zilnic de locuitori cu privire la mizeria lăsată în urmă de maşinile de gunoi.

"Având în vedere numărul foarte mare de sesizări pe care Primăria Municipiului Deva le primeşte zilnic privind petele de mizerie şi scurgerile de deşeuri menajere care provin din maşinile de gunoi, vă solicităm ca în termen de 24 de ore de la primirea prezentei să luaţi cât mai urgent măsurile care se impun pentru eliminarea acestui disconfort precum şi a mirosurilor insuportabile care rămân în urma acestora prin spălarea şi dezinfectarea căilor de acces. Străzile pe care s-au identificat scurgeri de levigat sunt Lucian Blaga, Andrei Şaguna, Avram Iancu, Iuliu Maniu, Mihai Eminescu, Nicolae Bălcescu, Horea, Progresului, Mihail Kogălniceanu. În cazul în care nu daţi curs solicitării noastre, Primăria Municipiului Deva va spăla şi dezinfecta străzile mai sus menţionate, urmând să vă încasăm contravaloarea acestor servicii”, a transmis Primăria Deva, societăţii de salubrizare Brai-Cata.

În acelaşi timp, Poliţia Locală a aplicat cinci amenzi, în valoare de 10.000 de lei, din cauza scurgerilor de levigat.

”Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului, în urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor Municipiului Deva, deplasându-se la faţa locului, au constatat în repetate rânduri că din autoutilitara aparţinând operatorului de salubritate S.C. Brai-Cata S.R.L. se scurge un lichid urât mirositor în urma ridicării şi transportării gunoiului menajer, poluând mediul, provocând disconfort şi constituind focare de infecţie. În data de 2 august 2022, reprezentanţii Direcţiei Poliţia Locală Deva au aplicat un număr de 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.000 lei”, a transmis Poliţia Locală către operatorul de salubrizare din Deva.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.