Deputatul USR Emanuel Ungureanu afirmă că, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, personalul merge în curte în echipamentul de clinică, pentru a transporta cu un cărucior rulant pizza "pentru o petrecere dedicată unui medic în interiorul spitalului", deşi rudele nu pot intra să viziteze pacienţii bolnavi întrucât este carantină. Totodată, el spune că desertul a fost dus în spital pe la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Incredibil! La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost declarată carantină. Niciun aparţinător nu are voie să intre la rudele lor bolnave. Corect. Ce ne facem însă cu personalul care circulă în echipamentul de clinică prin curte şi transportă cu un carucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic în interiorul Spitalului", afirmă Emanuel Ungureanu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El spune că fotografia a fost făcută luni şi se întreabă "câte reguli de igienă şi bun simţ se încalcă în această imagine?".

"Vă întrebaţi poate pe unde a intrat desertul în spital pentru petrecere? Cum pe unde? Pe la Unitatea de Primiri Urgenţe... Avem epidemie, ne organizăm puţin? Ne schimbăm obiceiurile care ne pot face viaţa grea? Ce face DSP Hunedoara?", adaugă Ungureanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.