Sistemul informatic al Direcţiei Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor este indisponibil din cauza unor probleme tehnice, luni nemaiputând fi susţinută proba teoretică pentru obţinerea permisului auto şi nici soluţionate cererile de schimbare a permisului sau de emitere a unei autorizaţii de circulaţie provizorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat că, din cauza unor probeleme de ordin tehnic, luni nu poate fi  susţinută proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere.

Până la remedierea problemei tehnice, nu se  pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

Până la remedierea situaţiei pot fi depuns doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi efectuate operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni, a precizat sursa citată. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.