Actorul Dorel Vişan afirmă, într-un interviu pentru cluj24.ro, că virusul care provoacă îmbolnăvirea de COVID a fost creat în laborator, că nişte oameni iresponsabili ”vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon” şi că ”femeile Pământului se vor steriliza”, iar extratereştrii vor fi cei care vor reface viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se pare că această civilizaţie e într-un declin foarte mare. (...) Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca –şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta…Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut?”,afirmă Dorel Vişan, în vârstă de 83 de ani, în interviul pentru cluj24.ro.

El se declară convins că virusul ”e făcut în laborator”.

Dorel Vişan mai afirmă, invocând ”savanţii”, că ”dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza”.

El mai afirmă că, aşa cum s-a întâmplat şi în alte epoci, vor veni extratereştrii ”să refacă viaţa”, pentru că ”există viaţă şi în altă parte”.

”Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele”, este argumentul actorului.

În vârstă de 83 de ani, Dorel Vişan a avut peste 100 de roluri în teatru şi film şi a fost director al Teatrului Naţional din Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.