Premierul Viorica Dăncilă susţine că urmăreşte îndeaproape cazul de la Caracal, iar ministrul de Interne, Nicolae Moga, va sta acolo ”atât cât este necesar”. ”STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările”, a scris Dăncilă pe Facebook, care i-a solicitat directorului serviciului lămuriri în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt şi sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal şi va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii şi vom lua toate măsurile necesare, ferm şi rapid. Mă voi ocupa personal de toţi cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple”, a scris, vineri seară, Viorica Dăncilă pe Facebook.

Aceasta afirmă că ”de la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovaţi trebuie să plătească”.

”STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acurateţe în localizare în secolul 21”, a mai scris Dăncilă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.