Şcolile din comunele dâmboviţene Ocniţa şi Ulmi, care înregistrează rate de infectare cu SARS-CoV-2 de peste trei la o mie de locuitori, dar şi mai multe clase de la două licee şi două şcoli generale din municipiul Târgovişte încep cursuri în sistem exclusiv online, a decis, joi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform unei decizii adoptate, joi dimineaţă, de CJSU Dâmboviţa, toate unităţile şcolare din localităţile Ocniţa şi Ulmi trec la sistemul de învăţământ online, măsura fiind luată în contextul în care ambele localităţi înregistrează un indice de infectare cu noul coronavirus de peste 3,6 la o mie de locuitori. 
 
Totodată, din cauza apariţiei unor cazuri de COVID-19 în unităţi şcolare din municipiul Târgovişte, şase clase de la Liceul Tehnologic "Spiru Haret”, şapte clase de şcoală primară şi de liceu de la Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino” şi câte o clasă de la şcolile gimnaziale "Coresi” şi "I. Al. Brătescu-Voineşti” vor face cursuri online, conform aceleiaşi hotărâri a CJSU Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.