Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după amiază, la groapa de gunoi amplasată la marginea oraşului Titu din judeţul Dâmboviţa. Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi. Autorităţile au emis mesaj de avertizare Ro-Alert privind degajări semnificative de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, un incendiu a izbucnit, sâmbătă după amiază, la groapa de gunoi a oraşului Titu, iar flăcările s-au extins pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi.
 
La faţa locului acţionează pompierii de la Detaşamentul Titu cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Găeşti cu o autospecială de stingere şi Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere.
 
Autorităţile au emis mesaj de avertizare RO-ALERT în vederea luării măsurilor autoprotecţie de către persoanele aflate în zonă.
 
La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de stingere a incendiului este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.