Două accidente rutiere au avut loc pe şoselele din judeţul Dâmboviţa, în mai puţin de o oră, în prima zi de Paşti. În urma celor două evenimente, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre accidente e avut loc duminică după amiază,  în comuna Vişina, unde şoferul unui autoturism a ieşit de pe şosea şi a izbit violent un stâlp de electricitate. În urma impactului, stâlpul din beton s-a rupt de la nivelul solului şi s-a prăbuşit peste autoturism. O persoană a fost rănită, aceasta fiind transportată la spital de către echipajul medical.

Cu puţin înainte de acest, un alt eveniment accident rutier s-a în comuna Răzvad, sat Valea Voievozilor, pe strada Cărămidari.

 

Echipajele de intervenţie au găsit la faţa locului o persoană rănită, conştientă, care a fost asistată medical la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.