Elevi şi preşcolarii din 79 de unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa vor merge la cursuri în sistemul clasic, începând de luni. În alte 74 de şcoli, grădiniţe şi licee şcoala se va face în aşa-numitul scenariu "galben", în timp ce elevii din trei şcoli generale vor relua cursurile în semestrul al doilea învăţând tot online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, vineri, o privind aprobarea scenariilor de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa la începutul semestrului II al anului şcolar 2020-2021, document potrivit căruia peste jumătate dintre unităţile şcolare din judeţ vor începe, luni, cursurile cu prezenţa fizică a tuturor elevilor. Este vorba despre 79 de şcoli, grădiniţe şi licee, atât din mediul urban, cât şi de la sate. 
 
Alte 74 de unităţi didactice vor funcţiona, începând de luni, în aşa-numitul scenariu 2, care implică prezenţa fizică a preşcolarilor, a copiilor de şcoală primară şi a elevilor din clasele terminale. În acest scenariu se află şi unităţile didactice din municipiul Târgovişte.
 
Pentru alte trei şcoli gimnaziale, CSJU Dâmboviţa a decis începerea celui de-al doilea semestru tot online. Unităţile de învăţământ aflate în această situaţie sunt: Şcoala Gimnazială Crevedia, Şcoala Gimnazială Gura Bărbuleţului şi Şcoala Gimnazială ”Iosif Gabrea” Văleni Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.