Cinci persoane, între care un copil de cinci ani, au ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional 72, în judeţul Dâmboviţa, unde două autoturisme au intrat în coliziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs, duminică după-amiază, pe DN 72 Târgovişte – Ploieşti, în localitatea Răzvad din judeţul Dâmboviţa. 
„Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Doiceşti, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72, din direcţia Târgovişte către Ploieşti, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ocniţa. În urma impactului, şoferul de 46 de ani şi alţi patru pasageri ai autoturismelor, cu vârste cuprinse între 5 şi 35 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au precizat că printre cele două victime se numără doi minori. 
Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.