Un bărbat care vineri a fost implicat într-un accident în care o persoană a murit a fost reţinut, după ce poliţiştii au constatat că aceasta avea o alcoolemie în aerul respirat de peste 0,8 miligrame pe litru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate sâmbătă de IPJ Dâmboviţa, accidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, pe drumul naţional 72 A, între localităţile Câmpulung şi Târgovişte, unde un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 ani s-a ciocnit violent cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 56 de ani. În urma impactului şoferul autoutilitarei a murit. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că tânărul care este din localitatea dâmboviţeană Văleni, avea alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Urmează ca procurorul de caz să decidă dacă cere arestarea preventivă ori dispune alte măsuri cu privire la tânărul şofer.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.