Poliţiştii din Dâmboviţa au aplicat amenzi în valoare totală de peste 30.000 de lei în urma unei petreceri organizate la un service auto dintr-o localitate din judeţ, petrecere la care au luat parte zeci de persoane. Poliţia s-a sesizat după ce imagini cu petrecăreţii au apărut pe reţelele sociale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere, pe raza localităţii Petreşti, judeţul Dâmboviţa, la o societate comercială ce are ca obiect de activitate întreţinerea si repararea autovehiculelor, fără respectarea măsurilor de protecţie sanitară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat organizatorul evenimentului, în persoana administratorului societăţii, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020”, se arată într-o informare dată publicităţii, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
 
Conform sursei citate, poliţiştii au identificat şi amendat şi 32 de persoane, care au participat la petrecere, în cazul acestora cuantumul total al sancţiunilor ridicându-se la 16.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.