Peste jumătate dintre oraşele şi comunele judeţului Dâmboviţa înregistrează o rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de sub 1,5 la o mie de locuitori, conform celor mai recente statistici. La nivel judeţean, doar şapte localităţi mai depăşesc indicele de infectare de 3 la o mie de locuitori, iar municipiul reşedinţă de judeţ, Târgovişte, are sub 3 îmbolnăviri la mia de localnici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate, miercuri seară, de Prefectura Dâmboviţa, 53 dintre cele 89 de localităţi ale judeţului se află în "scenariul verde” în ceea ce priveşte rata de infectare cu SARS-CoV-2, în şase comune nefiind raportat niciun caz de COVID-19.
 
La nivel judeţean, şapte localităţi mai depăşesc indicele de infectare de 3 la 1.000 de locuitori, fiind vorba despre Vulcana Băi, Tărtăşeşti, Crevedia, Aninoasa, Ciocăneşti, Cornăţelu şi Gura Foii. Cel mai ridicat indice de infectare, de 4,29 la mie, este în comuna Vulcana Băi.
 
Şi în municipiul reşedinţă de judeţ, Târgovişte, rata de infectare a scăzut sub 3 la mie, cele mai recente statistici indicând o rată de infectare de 2,66 la mia de locuitori.
 
La nivelul judeţului Dâmboviţa, indicele de infectare este 1,72 la mie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.