Un număr de 49 de unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Dâmboviţa trec, începând de vineri, 5 martie, în scenariul 3 de funcţionare, cursurile urmând a se desfăşura online conform unei hotărâri aprobate joi după amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urmă cu o lună, la debutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi didactice din judeţ funcţionau în scenariul roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, joi după amiază, o hotărâre prin care aprobă trecerea la cursuri online în 49 de unităţi didactice din judeţ. Cele mai multe dintre acestea sunt din municipiul Târgovişte, care joi a depăşit indicele de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori. Astfel, 45 dintre şcolile şi grădiniţele care vor face, de vineri, cursuri online sunt din Târgovişte, celelalte patru fiind din localitatea Glodeni. 
În 5 februarie, la începutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi de învăţământ din Dâmboviţa funcţionau în scenariul roşu, însă între timp numărul de cazuri de îmbolnăvire a crescut în mai multe localităţi din judeţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.